En liten bild för er.

Men en stor bild för oss. Låt mig presentera denna lilla herre på 316g och 22cm lång! Fullständigt perfekt.

Vi är lyckligt lottade.


Kommentarer
Postat av: Sandra

Jag är jätte glad för er skull! Råkade komma in på din blogg av en slump och insåg då att våra "historier" är väldigt lika. Jag å min sambo har också haft två missfall och väntar nu igen, är som bäst i vecka 17. Jag hoppas vi får ett lika fint besked på vårt ultra om några veckor.

2012-05-03 @ 12:16:31
Postat av: elin

va rolit att de gick bra! Men de visst vi ju :) Ha de kul i sweden!

2012-05-03 @ 22:31:59
URL: http://elinsss.wordpress.com
Postat av: Tovan

Det finns ingen härligare känsla på denna gjord än att få se sin lilla på ultra, oavsett kön! Lill killen kommer nog att trivas fint i magen tills det är dags att möta er!! :) Keep us updated på alla namnförslag, okay? Namn freak som jag är är det alltid kul att höra vilka namn andra tycker om :)O hej, snubblar du över mer ovanliga flicknamn tar jag gärna emot dom också, för i min mage bor det ju en liten tjej :D

2012-05-06 @ 14:35:58
URL: http://tovansvarld.blogspot.com/
Postat av: malin

Sandra vad, roligt. önskar er all lycka! mejla mig g'rna på [email protected], om du undrar något. lycka till om någon vecka!



Elin, jo det var super:) så nu får vi hoppas det fortsätter så!



Tovan, jo e nog en super härlig men samtidigt lite konstig känsla, eftersom ja ännu inte e 100% säker att ja känner babyns rörelser. konstigt att ja har en sån inne i min mage:) ja älskar norska namn, så den dagen vi får en flicka, om vi får, så blir det iselin. Tycker pojknamn e svårare!

2012-05-07 @ 08:01:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0