Senaste veckan.

På lördag firade vi vår 4 årsdag med att se på handbollsturnering i Oslo, Ikea och slutligen middag på Peppes. Villes lag vann turneringen med 2 mål i finalen, trots en bitter poängdelning mot ett ganska dåligt lag.
Jac var nöjd som fick prata med Auer och Ville, så det är iaf bra. Dessutom blev domaren ritkigt irriterad på Jac då han aldrig förstår att hålla käften om domslut vare sig han spelar eller inte, så efter matchen fick han sig en läxa.

På lördag kväll började jag känna mig hängig, och stegring och flunssa blev det. Jag som aldrig har stegring eller halsont. Praktiken började på måndag, och jag har varit sur då jag bara måst sitta hemma på kvällen och inte kunna träna med alla andra, löjligt. Men skulle inte varit så sur, men vet att jag skall opereras nästa vecka, bläh.

Emelie har flyttat hit igen, så denna vecka har vi avverkat 2 mil och skvallrat;)

Idag var jag på Spenst, och dessutom en sista gång hos naprapaten. Min käk är så bra den kan bli med hans hjälp nu, så nu måst jag jobba hårt med mina övningar. Finns en liten chans att det kan vara en visdomstand som int dykit upp som käken reagerar på, men eftersom jag inte haft ont i tandköttet är det nästa uteslutet. Det ber jag iaf.

Jag vill verkligen att det är sista krämpporna på en ång tid som plågar mig nu. Amen.


Nu är det slut skrivet, har inget att skriva om längre och texten är inte ens bra då jag helatiden koncentrerar mig till att få det till ett rätt och korrekt språk. Men eftersom jag annors bara använder norskan blir det lätt konstiga meningar. Därför är det en bra övning för mig att skriva i bloggen:)



Kommentarer
Postat av: morsan

Bra att käken börjar ge med sig :)Hoppas du trivs på praktikplatsen

2009-09-11 @ 07:53:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0