Uddevalla.

Då vi på fredagmorgon var trötta efter grannarnas festande, var det inget mot de ci fick uppleva senare. Då vi skulle gå ut från lägenheten kände vi att det lyktade spyor, mycket riktigt hade nån spytt ner mycket vid huvudingången. Suck. Hata att bo i centrum ibland. Jac blev sur.

Båten till Strömstad gick galant, spelade kort och åt godis. Då vi var i Strömstad tog de ca. 50min till Köpcentret Torp där vi mötte upp svenska kompisarna. Killarna åkte iväg till golfbanan och vi in till köpcentret. Handlade en bok och mat. Det var 17c i skuggan, så vi tog en glass och en korv med bröd. Vi tog en promenad runt Strandpromenade och en dricka på uteserveringen. Bra så.
Senare drog vi ut och äta, jag åt något liknande sm kycklingwrap. Efter det gick vi upp till ett annat par och pojkarna drack. Själv drack jag en halv smirnoff ice. Det var inte meningen att vi skulle gå ut, men vid 12 började vi höra mer och mer komplimanger, ett faktum att de var påväg ut. Vi gick hem till Jenny och åt godis, samt bäddade, vi sov på Jennys bädmadrass den natten. bra gick det. Då pojkarna kom hem, sjöng de och var glada, de hade faktist sett Black Ingvars LIVE, vilken happening. ;)

Lördag morgon gick ja o Jac till butiken och köpte nystekta bröd, och satt ute i solen som denna dag var 18c i skuggan.Skönt. En av oss spydde på Jennys gräsmatta, och sedan drog vi in till stan en sväng. Sedan iväg till ett verkligt Svensson-Svensson radhus område, där Eric föräldrar bor, vi skulle sova där sista natten. Otrolig fin lägenhet. Blev lite badmintonspel och korv med bröd. 17tiden kom de andra som skulle vara med på festen, vi grillade lite till och drack. Sedan gick vi ut i Uddevallas nattliv. Efteråt kom vi hem och åt godis,godis och godis.
Resultatet för mitt drickas denna kväll blev 4 smirnoff ice, och 2 drinkar. Har något fel, inget smakar.

Söndag var en riktigt skön dagen-efter. Soffan,korv med bröd och världens fräschaste sallad. Dessutom var jag riktigt utvilad, sov i skönaste sängen.Jag och Jenny hann med en liten promenad, då kom en liten pojke förbi cyklandes och spottade på mig.Idiot. 16-tiden var det dags för oss att bege oss till köpcentret, och handla med saker som ex. schampoo,tvättmedel,såser,kycling,maletkött osv. Sedan till färjan, den löste vi lätt med en liten påse 50g chips och vatten i mängder. och mums-mums.

Har haft en underbar helg, tack till er alla!

Måndagen började med en 25min promenad, och sedan hade Jac gjort lyxmorgonmål= havregrynsgröt,mörka baguetter i ugnen,färskpressad juice och finnrexin. Bra så. Skall även träna idag och packa upp väskorna. Borde även läsa i någon skolbok, men tror det inte blir av. har ingen motivaton längre, skulle hellre bara jobba!!

Till sist, massor med bilder!







Handbollsspelaren/polisen Malin. Hon spelar tillsammans med Heli Ukkola i Skånela,haha. Och fysion Jenny.


Rödögona.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0