Kvällens film

Komedin License to wed! Nån som har sett den? Jag hoppas att den förgyller min kväll :)

image81  

Har inte fått en endaste en kommentar på ett va mina tidigare inlägg. min fråga var, hur skulle just DU känna dig om du råkade ut för en lika olucka som jag? Kanske du skulle känna dig glad när du får ligga i soffan i 11veckor.För ni kan int förstå denhär känslan jag upplevt, asigt att se hur allting föränmdras. Men nu är det på rätt väg iaf, bara bättre kan det gå .:) Han en fin kväll-

Kommentarer
Postat av: Linda

Skulle antagligen först tycka att det är rätt skönt att ligga i soffan några dagar men sen skulle säkert frustrationen öka allt eftersom... Precis som för dej, hoppas du blir bra snart malin! :)

2008-03-08 @ 16:33:35
URL: http://adnil.papper.fi
Postat av: Elin

Jag har inte sett filmen, men skriv hjärna hur den var när du har sett den så att jag vet om jag sall se den eller inte.

2008-03-08 @ 16:43:53
URL: http://elloblads.blogg.se
Postat av: Linda

sku antagligen gå sönder även om jag i smyg skulle tycka det var jäkligt skönt att dega i början. Efter en vecka skulle jag antaglien vara en väldigt otrevlig individ som ingen vill umgås med.

2008-03-08 @ 18:36:26
URL: http://lindisens.blogg.se
Postat av: Linda

vi kan gärna byta. Jag vill ha vår. Härligt att den börjar fungera sådär sakta!

2008-03-08 @ 20:51:51
URL: http://lindisens.blogg.se
Postat av: elin

oj ursäkta, men ja visst int att du skrev blogg för att få kommentarer malin:( Klart vi lider me dj som har sjukt, de vet du, men vet inte riktigt vad jag ska säga mer. Annat än kämpa på! det blir bättre! man kan ju int annat än vänta!? Men att dra slutsatsen att vi int förstår att du har de svårt,bara för att vi int kommenterar, är fel.. Vänskap kan int mätas på de viset. Speciellt om man int har läst bloggar på flera dagar. Men inga sura miner, snart somar, friiid å fröjd, livet ler igen:) Så länge de e på bättringsvägen. Ha de Maliiinn!

2008-03-09 @ 09:21:23
URL: http://elinsss.blogg.se
Postat av: elin

men jag förstår int. hurudana kommentrer vill du ha då? Jag vet ju iaf int hu de känns, kan ju bara tänka mj. Å ja TYCKER att du int har nå att oroa dig för angående vikten å det där. Då kan ja ju int säga "jo malin, de märks nog att du ha lagt på dej",. för ja tycker ju int de:( E de sånt du vill höra eller? fattar int riktigt va du menar:/

2008-03-09 @ 10:33:03
URL: http://elinsss.blogg.se
Postat av: elin

ja okej, ja förstår. Men visst e de lite skillnad att påstå att nån int alls behöv träna (rena rama lögnen), å att nån e fin som den e. Två olika saker. Men ja fattar va du menar, känns äckligt frustrerande. Men skönt å höra att du kan börja träna lite igen. Bra för både fysiken OCH psyket:) från en sak ti en annan.. Siter å funderar om de blir av att fara ti sverige på påsken, eller om mannen kommer hem. vet ju int ännu. Sku va så rolit att åka ner om ni kommer å hälsa på då oxå..

2008-03-09 @ 10:46:10
URL: http://elinsss.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0