Jag älskar våren och kärlek

Varje dag stiger jag upp med ett leende på läpparna, det beror på att solen lyser och det är 8c i skuggan. vi bor ovanför en liten gågata, så människorna är glada o går med sina caffe latten i handen. Senare på dagen sitter alla på något ute cafe´. Jag hoppas detta väder håller i sig, för jag skulle inte orka med någon vinter. Hoppas vädret är fint på helgen, då skall jag sitta ute vid hamnen en stund, för Jac vill säkert o golfa.

Imorgon skall jag åka 10h me buss som jag redan berättat, kl.11 är det start. Lite onödigt att åka med, för runar får säkert stryk, men roligare är det ändå att se på än att sitta ensam hemma.

En annan sak som händer imorgon är att jag o Jac har två och ett halvt årsdag, fan vad tiden går fort. när vi blev tillsammans var inget så allvarligt, hade aldrig trott att jag skulle bo med honom nångång senare. Men iofs sa jag länge att jag inte kunde bli kär i honom heller, fats Lotta Jung såg på mig för ca 3 år sedan att jag var kär i honom:)
Vårt förhållande är bra och vi är lyckliga tillsammans, kommer aldrig att ångra att jag flyttade med honom hit. för jag tycker att förhållandet blir så mycket mer allvarligt när man bor ihop.

Nu skall jag klä på mig mina vanliga rotiga kläder, och sedan kommer jac efter mig (troligtvis med nya bilen:) och vi måst åka o handla. skall bli skinkpaj o sallad ikväll:)

O igår cyklade jag 7km, o d tog int ont. Kanske allt ordnar sig snart?:)

image71


Kommentarer
Postat av: Karin

Oj guud vilket härlit väder ni har! Ja sku mer än gärna byta bort den hä snön som e här :) Rolit att du e så positiv, o du o Jac e så söta :))

2008-03-04 @ 11:25:54
URL: http://kaarinmaria.blogg.se
Postat av: Elin

Vad har ni för bil?

2008-03-04 @ 13:04:34
URL: http://elloblads.blogg.se
Postat av: Sandra

vilken kiva blogg malin! hoppas optimismen håller i sig o att foten verkligen blir bra nu :) kiva bilder.

2008-03-04 @ 14:03:13
URL: http://cestmoi.blogg.se
Postat av: Linda

härligt att allt börjar ordna sig!

2008-03-04 @ 14:51:40
URL: http://lindisens.blogg.se
Postat av: Linda

Så söt bild på er vid brasan :) Grattis till 2½ år!

2008-03-05 @ 16:29:26
URL: http://adnil.papper.fi

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0