lördag

Nu har vi ätit en chipspåse och en chokladplatta, andra plattan på 30h. duktigt joobbat. tur så var vi lite flitiga idag på moron. vi har sett 2 filmer nu oxå, och jag är trött.
Imorgon skall jag ut o gå/springa på moron, om halsen tillåter det. hoppas jag int börjar bli sjuk. sedan blir det handboll o mys hos islänningen.

den här är en av mina favvo tshirts, 49kr. Det kallar jag ett kap. Tyvärr har ja ett devil öga på bilden.

 

Godnatt från mig. jag älskar helgerna, proppa i sig mer än vanligt o bara få ligga o kosa med Jac. Herrlich. 3 helgen jag är nykter, bra bana malle.

såja

Runar vann 38-20. o jac var bra! nu lets dance och choklad osv. härliga helg. ciao!

Fredag.

Har varit på seminarium i skolan, och borde ännu idag skriva ett reflektionsuppgift om det. orkar inte. Hemmet är lite mer redigt än igår. kl.16 skall jag träffa Erics bästa vän från Uddevalla, och 17.30 åker vi upp till hallen. Där tar Runar emot Skövde. Skall bli intressant, senast då båda hade fullständigt lag och ingen var skadad vann Runar med 2 mål. Idag fattas 5 från Runar, och vet att åtminstone 2 från Skövde är borta. Intressant.
Sedan är Jac ätnligen ledig i 2 dagar!! sjukt längesen sist. Skall bli härligt.

Till sist 2 bilder.



En osmickrad bild på Jac. Såhär ser han ut 4 dagar efter Polen resan. Men som hans säger: ni sku ha sett den andra...



Jag påväg till skolan för någon dag sen.

Ha en bra helg!


Torsdag

Var till skolan till kl.12. Nu håller jag på att plocka/städa lite här hemma. samtidigt försöker jag ta mod till mig att bege mig iväg på blodprov före kl.15, skall bli roligt o se om ja igen en gång skjuter upp det.
Kl.17 skall jag till gymmet med Jac, skall cykla en timme. Sedan skall vi ladda för handbollskväll. Dessutom kommer Jacs lagkompis Rambo (89 född) att få spela för Norge ikväll. Intressant.

Nu tillbaka tills städningen. Vill ha lördag NU.

ganska tyst.

vid 58.59 ledde Norge med 2 jävla mål. dt var 30-30 15sekunder före slut norsk boll. Fummel. Polskt mål.
Därmed var det klart, Norge kom inte till semifinal fast de var så jävla nära. Bittert.

Måst ju.

18 minuter kvar, Norge leder med ett mål mot Polen. Vinner de är de för första gången i VM-semi. måst hålla på dem eftersom jag bor här. Håll tummarna!

Helgen

Lördagens jobb gick bra. Sedan var det middag med jobbet, vissa mer fulla än andra. Jag var nykter och kom hem halv 11. Hände massor av hemska saker på natten, som jag varken får eller kan skriva om i bloggen. Har väl järnröret i huvudet imoron då...... En sak säger jag bara: antingen flyttar de eller vi. Lätt.

Gick och la mig 4.30!!! och meningen var att ja skulle läsa idag. Det sket sig eftersom jag var trött och seg.Istället har jag slappat på soffan,sett på handboll,konditionstränat en halv timme, o datanördat. Härligt att Norge vann idag.

Nu skall jag gå i säng. Har utng skoldag imoron.Vi har ett arbete som skall vara klart om en vecka, o de flesta av oss fattar inget av det. Blir säkert skit dåligt. 16tiden kommer äntligen min älskade kille hem. Jag skulle så ha behövt honom på helgen...

 

Godnatt. Hoppas vi får någo gjort i skolan imoron, o att grannarna far åt F.

Fredag

På dagen har jag gjort klart min matematikinlämningsuppgift, hoppas läraren ens blir lite nöjd med den. Sedan har jag städat och pussat och kramat Jac och sagt hejdå. Han är i Polen på träningsläger som bäst, kommer hem sent på måndag kväll.
Ikväll har jag varit på en aerobic o styrka timme, helt okej. Sedan lagade jag omelett och nu ser jag på Lets dance, samt äter världens godaste kombination: glass,varma hallon och mango. Sjukt gott.

 

Här har det varit snö i 4 dagar nu, förra vintern var det inte ens sammanlagt så mycket snö.


Jacs bil på gården.


Imorgon skall jag städa lite, sedan skall jag jobba extra 12-18.30.Men nuförtiden är vi bara två som stänger, så vi är säkert klara först 19tiden. 19.30 skall vi vara klara för julfest/nyårsfest med jobbet, vi skall först äta på en restaurang,det blir tapas. Tönt som jag är vet jag int riktigt vad det är, tur så har McDonalds öppet annors...;) Dock blir det en nykter fest för mig. På söndag skall jag först gå upp till hallen för att se på Stif-Drammen, sedan lite läsning och spinning.
Så är iaf planen, men man vet ju aldrig.


Längtar otroligt mycket till nästa lördag.Då skall jag vara fast klistrad i min kille. Vi pratade idag om hur länge vi varit tillsammans, börjar bli en hel del. Men nu har det varit perfekt i 2 år, inget att klaga på. Bara små tjafs nu och då, men sånt är de. Vårt största problem för tillfället är nog våra högljudda grannar både under och huset breve.


Skulle vilja att mamma o emma var här nu. Så skulle jag o Emma kunna kommentera Lets dance..:)

Ha en bra helg!

Hejja nextgentel.

Mitt i alla mappuppgifter,handbolls VM och andra vitkiga saker, så bestämmer sig vårt internet att säga upp kontraktet. I och med det så har vi int heller några tvkanaler, eftersom de är via internet. FAN. O hur kan de ta 5 dagar före de kommer??? Norrmän.....

Pricken på i:et är att Jac skall vara 4 dagar i Polen, roligt. Men snälla Eric har lova att ja får vara hos dem på helgen, så får jag något gjort.

På lördag skall jag jobba, och sedan på fest med jobbet. Men för min del blir det inget alkohol.

Nästa fredag skall Jacs lag spela mot Skövde. Skall bli roligt o se hur Runar klarar sig utan 2 nyckelspelare, men jag tror de går fint fint. Så nu är det snart ett år sedan Johan var hit, då var det extra uppskattat med lite sällskap eftersom foten var pipi:)


Nu skall jag hänga med på mattan, o sen göra klart en inlämningsuppgift...



Söndag.

Matchen: Hade aldrig trott att jag klararde av att vara en 60minuters spelare,men det gjorde jag igår. Lycklig, och jag hade inte ont i foten eller någon annanstans. Jag sköt 5 skott mot mål varav bara ett godkändes, men fick 3 straffar oxå:) Vi vann med 1 mål så det var bra.Kul att spela igen!

Fick inte sömn före halv 3 inatt, pga respektlösa grannar. Före november hade vi inga grannr i samma hus, eller huset brevid. O nu har vi, förstås såna me emme önskade oss. Så om jag stör mig nästa veckoslut på all musik efter kl.11 kan jag väl säga till? För de pågår 2ggr i veckan.

Vaknade 10tiden och har nu läst igenom "Motorisk utveckling", läste dock bara 2/3 av det jag hade planerat idag, men när motivationen är i botten är det noll ide.
Nu ser jag på Norge-Brasilien, senare skal jag även se Sveriges och Danmarks matcher. Var meningen att jag skulle på spinning idag, men eftersom jag spelade hela matchen igår så skippar jag det. Istället borde jag få hem Jac före 18tiden, så skall vi äta pizza ikväll.

Hoppas ni alla haft ett bra veckoslut! Saknar familjen min, ja vill o till thailand:(


Lördag.

Sov 8timmar i sträck utan att vakna, det har aldrig hänt förut då jag varit ensam hemma.Idag skall jag försöka hinna läsa någon timme, före det är start till Tönsberg. Jag skall spela min första seriematch, är lite nervös.Dessuutom kommer jag int ihåg en enda körning, genant!!! Huvudsaken är att jag hålls hel. Har varit tillräckligt med motgångar den här veckan redan.......:(:(:(

När jag kommer hem skall jag försöka hinna se Norges och Sveriges VM matcher. Är även bjuden till Elin på förfest, kanske far ett varv. Men inget festande, för imorgon måste jag passa på att läsa då det inte finns någon här som stör mig.

På tal om Norges landslag. Runars mest lovade talang Christoffer Rambo finns med i truppen. Han hade fått spela en träningsmatch mot Ungern å onsdag, och hade lyckats. Hoppas han får spela lite i VM. Är ju kul att se någon man vet vem är:)

Kännetecken: 198cm,smal,vänsterhänt.

Nu skall jag börja förbereda mig för matchen och kasta in gröt. Dessutom borde jag få dynamisk teori inprintad i hjärnan.God helg!

Fredag.

Min bror skall gå med axeln stilla i 6veckor, så kanske den läker ihop av sig själv. hoppas den gör de så slipper han samma process en gång till. Stackarn.

Idag vaknade jag kl.9, har jävligt ont i kroppen. Skall datanörda lite till, 11tiden blir det korvsoppa. Sen ut och gå en stund, kl.12-20.30 skall jag jobba. Väntar inte alls på det. Förut har vi alltid varit 3 då vi stänger, men pga. pengsparingar är vi endast 2 nu. Detta betyder att vi är klara efter kl.21.
Så jag vill att klockan skall vara 21 nu!:)

Jac är på jobb nu, efter jobbet åker han direkt upp till en stuga. Där skall de åka slalom, dricka öl osv. Det är 8 killar.Han förväntas komma hem på söndagkväll om allting går som det skall. Var försiktig baby, vill int höra om en skada till.

Imoron skall jag läsa lite, innan det är dags för borta match. Skall bli kul. Men jag måst faktist läsa stora delar av helgen, men lite trning måst man få.

Nu iväg, ciao!

:(

Fick ett tredje tråkigt samtal på 51veckor av samma person. Usch vad jag mår dåligt för din skull. altid när du börjar bli på topp skiter de sig!:(
Hoppas verkligen du slipper operation, och att det intevar lika paha som förra gången.

älskar dig.

Grattis!

För andra året i rad kan Jac titulera sig som finlands bästa handbollsspelare. Jag är stolt över dig Jac! Det är inte dåligt på en ålder av 22 år. Fast det i finland inte betyder något.


Helgen.

Vi började lördagen med lätt träning i form gång o lite lyftas. Sedan gick vi ut på shopping på staden, köpte vinglas,konjaksglas o jac köpte en skjort. Åt lunch på ett cafe. Sedan hem och börja förbereda för kvällen fest.
Här var 2 norskor,2 svenskar och 2 danskar. Före vi gick ut kom några till. Det är ett perfekt gäng och vi hade jätte skoij.
På krogen fortsatte yrandet och det var roligt, vi var på en krog som är menad för lite äldre... Efter krogen for vi alla iväg på efterfest ti våra grannar. Dock blev den inte så lång, för en överfull jac klarade int av det mera.
Tack alla för en superlördag!!



fick superfina presenter. Utav Eric och Jenny fick jag stora flaskor med bodylotion och duschgel från bodyshop. Utav Line och Jonas fick jag oxå bodyshopprodukter, en tvättsvamt o miniatyrprodukter av samma sak som ja fick av svenskarna och en budybutter. Tusen tack för de, har alltid varit snål på att köpa från bpdyshop, men har varit så snål. :)
Utav Margrethe fick jag D&Gs parfym och bodylotion "the one". den är inne i en fin guldlåda, så den skall jag spara på. Doften är jätte god! tusen tack älskade du!!

Så jag är jätte nöjd med min födelsedagsfest.


Söndagen gick åt till att ligga på soffan i ca.10 timmar. en gång offrade jag mig att stiga upp, det var då jag gick ner till pizzerian.... Vi åt och åt den dagen. namnam, men bra var det.

Idag skulle jag börja dagen med promenad, men det blev ändring. är så trött o har huvuvärk. sliten från lördag...Så istället har jag snart läst ut en tentbok, och om en timme skall jag börja laga kycklingfileerna och koka ris. kl.18 är det dags för första passet bodycombat, sedan jag skadadde mig. hoppas jag klarar av det trots mycket hopp. annors får jag bara gå på sidan!


Tull bilde på oss. Förövrigt kommer troligtvis den här flickan med hem till finland i december!! hopas inte det krånglar till sig med skolan bara:)


Malin 21

Mittiallt har jag födelsedag imoron igen. Första födelsedagen borta från familjen och släkten. Speciellt. Hör ju till att man är hemma och får massor med kaka.
Istället kommer min dag att bestå av skola,kanske träningen och sedan skall Eric komma hit på middag med oss. Ritkiga firandet sker på lördag då iaf Margrethe o förhoppningsvis svenskarna kommer hit.

Nu skall jag i duschen, har länkat upp till hallen för att titta på handboll. Godnatt!



Tusen tack till de som skickat kort, snällt!

London 1.1-5.1

Vi flög från Sandefjords flygfält. Då vi kom dit blev det problem med mitt pass, det har gått sönder och jag har tejpat fast det igen. Efter mycket om och men kom vi äntligen iväg. 1timme och 50minuters flygresa gick fort, och vi köpte tågbiljetter färdigt på flyget.Det kostade oss 20e per man tur och retur.Billigt.
Då vi hade åkat till Liverpool street var nästa steg att ta oss fram till Tufnell Park där vi skulle bo i 4 dagar.Det gick utan problem. På torsdag åt vi finmiddag på McDonalds och sedan chillade vi bara på hotellrummet. Hotellet var inte av bästa standarden,men det kostade inget heller.Dessutom hörde frukost till varje dag. Det var otroligt kallt inne i det, men duschen hade varmt vatten iaf.
Skall berätta lite va vi gjorde:

Fredag:
-Madame Tussauds, köade först 1,5timme för att komma in dit. Det var helt okej, men lite för mycket människor.
-Var i Notting Hill och gick omkring. Den stadsdelen gillade vi.
-Oxford Street. The worst place ever, lätt. Fy fan. Det kryllade av människor och Jac hade på nervena:)
-Sedan var vi i ca. 4 stadsdelar till och tittade runt, men minns int mer vad de heter.
-Gick säkert 15km denna dag.





Lördag:
-Vaknade tidigt och ut och promenera. Gick till Emirates stadion och försökte få tag på biljetter till match.Vi lyckades.
Gick runt i lite butiker och slutligen gick vi tillbaka till hotellet och stat mera kläder på för att igen traska tillbaka.
-Matchen var en av de bästa upplevelser jag varit med om. 60.000 såg den, många huliganer och vi lärde oss många nya trick. haha. Klackarna visade inte fingret till varandra, de gjorde en mycket roligare sak:D
Arsenal vann matchen 3-1. Jac var nöjd som ett litet barn.
Efter matchen gick vi och äta pasta och sedan chillade vi.



Söndag:
-Vaknade med otroligt benvärk i vaderna.Tom. Jac kände att vi hade gått mycket,så jag behövde int bli generad.
-Den här dagen skulle vi se populära attraktioner.Först åkte vi till London Brigde. Det var fint. Då vi kom ut från Tunnelbanan och skulle gå ner till den berömda bron, såg jag ett bekant hår. Bodils.Så vi träffade Otto,hans flickvän och Bodil.Ganska otroligt.20inuter tidigare såg vi en D&G reklam, och jag sade att Otto skulle passa bra med där. OCh sne träffade vi honom.. Världen e liten.
-Westminister blev ett favorit område. Bigben tyckte jag inte var något speciellt, överskattat enligt mig.
-Piccadilly circus var ett helt okej område
-Vi shoppade choklad för 200kr på Harrolds.Fick 4 praliner och en ask till min klasskompis.

   

Måndag:
Yrade omkring och väntade på att klockan skulle gå.

Det här var lite av de vi har gjort, kommer inte ihåg allting. Fotismatchen var helt klart bäst.

+ med London:
-Lätt att hitta överallt
-Bra service
-Billig mat osv.Extremt billig shopping, om man orkar gå.jag shoppade inget.
-Starbucks kakao med gräddae;)
-Billigt att åka tunnelbana.
-Hade tur med vädret, soligt och uppehåll. Lite snö sista dagen.

- med London:
-Smutsigt, fanns inte många sopkorgar, om man tänker på mängden människor.
-Många hotell var kalla, isolering?!
-Demonstrationen som var där.

Det var det. En lyckad resa och skönt att få umgås med Jac! Nästa gång om vi besöker England blir det en annan stad!En manu match skulle vi gärna få med oss...

Till London idag.

Nu skall jag ut och gå, sedan hem och äta frukost. 12 tiden plockar en taxi upp oss och vi är påväg mot flygfältet. Hoppas det blir sköna dagar med min älskling!

Det nya året kan ju inte börja bättre!=)

Bilder från igår.







Det är synd att slänga 300kr på taxi till stadens flygfält, men vem annan skulle vilja köra oss 1.1...

RSS 2.0