Ett tips.

Vem har sagt att dammsugare behöver vara tråkiga och fula? Vi önskade oss en ny dammsugare till julen, vi tog den "bästa" från electrolux, med vit deisgn. Är mycket nöjda!! Nu dammsugar vi 4-5ggr i veckan, istället för 3 gånger i månaden... :)



En sån typ av dammsugare har vi, bara en vit, och den suger lite kraftigare än dessa. Köp köp köp!!


helgen

Lördagen var helt super. Började dagen med lyxfrukost och begav oss sedan till Larvik. Vi shoppade golfkläder till Jac och 2 sommartoppar till mig. Gick på cafe, drack smoothie och delade på en snickerskaka. På kvällen var vi ut och äta till ett fint ställe och sedan kom hem och såg 2 filmer och åt snacks. Love it!!

Idag vaknade jag 9.30, rekord!! Och Jac vaknade lite senare eftersom han var uppe och såg på hockey på natten. 11.30 var vi på Spenst, älskar att träna på söndagar. Nu är Jac och golfar på gymmet, det finns en golf simulator där. Jag skall börja laga mos och fiskpinnar snart!

Detta var en välbehövlig helg för oss båda. Blir säkert någon vecka tills Jac har ledigt en hel helg igen!




Vi har billig humor.

Lördag

Som vanligt vaknar jag senast före 8.30. För att fördriva tiden tills kl.10 skall jag klä på mig och gå ut i snöyran, tänker moka snö och gå en liten sväng för att köpa nybakat bröd från bageriet. Det är allt jag tänker röra på mig idag, får köra pånytt imorgon igen.

Senare skall vi till Larvik och köpa upp " planens bästa " presentkort. Däefter hem hastigt och kolla Alingsås-Fyllingen. Maten ikväll skall ätas på ett fint ställe. Så ser planerna ut iallafall nu!

 

Här är en morgontrött Malin med en s.k fläta i håret.

ihanaa leijonat ihanaa!



Till och med Jac slutade se på hockeyn, då är det illa. Själv bryr jag mig inte. Men i och med detta har vi suttit och hört på sånger vi minns från vi var små.

- Den glider in
- Ihanaa leijonat ihanaa.

fina t-skjortor ägde vi året 1995.

Äntligen helg igen

Vad har jag sysslat med sedan mamma o de åkte hem?

Jag har skrivit en del skolarbeten, gått i otaliga timmar på shoppingcentret ( dock utan att köpa något), 2 gånger ätit lunch med tjejerna,ätit goda glass sandwichar, samt tränat varje kväll.

Idag är det första frihelgen för Jac sen 7 veckor tillbaka, härligt! Idag skall vi träna och slappa hemma. Imorgon en sväng ut på stan, se på handboll och sen ut och äta. Söndag är oplanerad, dock måst iaf Jac träna en gång.
Synd bara att OS håller på ännu...

Nu har vi sålt första möblerna, och det blev fort otroligt tomt inne hos oss! Nu iväg till gymmet, så får vi middag fortare. Ciao!

ps. Bjerringbro-Silkeborg har vunnit alla sina kamper i danska ligan, men igår mötte Jacs nya lag dem på bortaplan, och de vann! Helt otroligt. Det betyder att laget har chans till slutspelsmatch = säker plats kvar i ligan = säkert kontrakt för oss. Intresse klubben antecknar.


Min nya baby.

För pengar jag fått av Mamma och Pappa har jag köpt denna underbara dator.

 
11,6 tums skärm är helt perfekt. Windows 7 och Office är också nytt för mig. Har tom skrivit klart en hel del skolarbeten, är kul då man har fina saker att skriva med :)

Tack till sponsrade pengar samt till Jac som sponsrat lite han med. Fin present :)

Inblick från min praktik.

Jag försöker göra många saker som vi inte har i uppgift, te.x att hålla samling. Detta gör jag inte för att leka duktig, men för att jag själv måste lära mig!! Jag hade " De tre bockarna Bruse " samling med 7 stycken barn i ålder 2-3 år. Jag använde mig av stora konkreter, och barnen älskade det. " En gång till" sade de flera gånger.



" Jeg syns den store bukken er litt skummel"

Trist.

Det är väldigt roligt att få besök, samtidigt som det är trist. Man vet att man tvingas säga hejdå snart igen. Och jag hatar det!!! Flera dagar före vi får någon hit, tänker jag på avskedet. usch och fy.

Igen en gång har jag sagt adjö, och det var verkligen inte lättare denna gång.


Till några andra positiva saker, jag har gjort färdigt ca. 1/4 del till nästa veckas praktiksuppgifter, och resten räknar jag ta imorgon. Nu skall jag hämta Jac på jobbet, och sedan iväg på Zumba med Charlotte och Nina!


sista dagen.


dubbel suck.

Runar åkte ur europa cupen, de förlorade 30-33. Men gott kämpat var det!

Kim ringde precis, han hade lekt keeper och axeln ur led igen!

Imorgon blir det lite shpooing o lite slappas igen. Sista dagen med besök, och sen kör skoluppgifterna igång igen :(

dubbel suck.

Runar åkte ur europa cupen, de förlorade 30-33. Men gott kämpat var det!

Kim ringde precis, han hade lekt keeper och axeln ur led igen!

Imorgon blir det lite shpooing o lite slappas igen. Sista dagen med besök, och sen kör skoluppgifterna igång igen :(

Lördag

Här är det ordentlig snöstorm, har inte på många år sett såhär mycket snö förut.
Idag skall vi till Larvik o shoppa, bara vi vågar oss ut på motorvägen, annars blir det shopping i Sandefjord. Sedan kanske bowling på kvällen och ta det lite lugnt.

Jac steg upp kl. 6 och såg på hockey, dessutom har han fått snuva. Så han kommer att gnälla hela dagen.


Fått besök!

 


Rotiga jag i min gamla bk huppari och Emma.
Nu är familjen här. Jag och Emma skulle baka chokladrutor, men vi saknade bakplåtspapper så det blev chokladrutor i en pajform istället. Bra så.

Imorgon blir det shopping i Larvik och kanske bowling. På söndag skall vi se match :)

Drömmer mig bort.

Eftersom vi skall köpa nya möbler sitter jag och drömmer mig borta. Här är några exempel på vad som gärna får finnas i mitt hem. Jag kan inte bestämma mig för om jag vill ha vita möbler eller mörkbruna, men vita faller nog mer rätt in. Då kan jag allti pigga upp det, och rummet blir ljust. Varken jag eller Jac är uppväxta emd vita möbler, så känns lite mer modernt.




Denna är ett måste i mitt nya hem, en spegel måst varje tjej ha ;)



Denna kan jag gärna använda till tv bord eller ha istället för en bokhylla.



Soffbord måste vi ha nytt, detta känns ganska rimligt för oss.



Här ser jag gärna mina fina glas eller några prydnader..



Denna har jag gärna som förvaring, lägger in små bruna lådor i vissa hål.


Allt detta skulle kosta ca. 3500kr. Är billigt! Detta behöver vi, och i tillägg ett nytt köksbord. Men hittar inget som faller mig i smaken! Sen beror allting på hur vår lägenhet kommer se ut.


Detta är ett intresse för mig, så hoppas verkligen jag får leva ut det lite i höst, för just nu har nog min inspirationsådra dött då man ser omkring hemma hos oss på våra gamla möbler...



Tisdag

Andra praktikveckan har kört igång. Resten av min vecka kommer bestå av praktik, Runar-Stord, Runar- BSV Bern ( Europacup) samt att familjen kommer hit på besök:) Så egentligen är det bara positiva saker som sker denna vecka, och nästa vecka är det sportlov. Men för min del blir det lite läsning ändå. Lite gnällig måst jag få lov att vara, jag har fått otroligt förmånligt gymkort via Runar, och har betalat den summa för 12 månader på en gång då jag betalade, trodde ju det skulle gå ut i juni 2010. Men det går ut om en månad, fan vad dumt. Känner att detta är en sak Jac får ta reda på vad som hänt. En annan dålig sak är att min datorn skärm inte hålls på plats, och jag inte får tummen ur röven och beställer en ny. Sluta snåla. Nu väntar jag på plättar.

Glad vändag!

Glad vändag till alla som jag tycker om:) Blir knappast något firas hemma hos oss. Brukar ni fira denna dag?

 

 

En riktig pudding. Hennes man måst ha blivit överraskad.

Lördag

Jac är iväg med handbollen igen, europacup i Bern står på programmet denna gång. Jag har en vecka avklarad på praktiken, 4 veckor kvar.

Idag är det sol och härligt väder, SKÖNT:) Vaknade inatt av hostattack, det är längesedan, men nu på morgonen lugnade det sig. Får hoppas det var något tillfälligt. Skall snart ut och gå upp till bugårsparken med Lisa och barnen. Sedan skall jag se på lite handboll och kanske gå på Zumba på eftermiddagen om jag orkar. Ikväll skall vi äta något gott med Lisa!

Får hoppas som sagt att hostan ar något tillfälligt, för annars blir det nog en soffdag för mig efter promenaden. Skall absolut inte bli sjuk! Nu proppa i mig c-vitaminer och sedan skall jag klä på mig ullkläder. Våren är varmt välkommen för min del...



Imorgon är det alla hjärtans dag, skall fira med att hämta upp min kille från flygfältet och sedan äta hemlagad pizza. Han har säkert köpt någon roligt present också, typiskt Jac att alltid överraska mig med något ;)


Hej

Idag går mina tankar ytterligare n gång till min bror och hans axel. Varför skall vi människor vara så svåra att lappa ihop, skall man straffas som 19-åring med att ha en axel som aldrig hålls på plats? Något fel har nog gått då "gud" skapat oss. Han är inte så smart som alla vill påsta att han är.

En stor applåd iaf åt Kim som tar det ganska bra, skulle det hända mig skulle jag ha begärt en biljett uppåt redan.



:):)

Äntligen får det komma ut. Min kille skall ta ett stort steg vidare i handbollskarriären till hösten. Vår nya adress finner ni i grannlandet Danmark!!:)

Klubben heter mors-thy, och har som målstänning att allti bli 8-10 plats i serien. Det betyder att Jac får mycket speltid som är vikgitg för att utvecklas. Går dessa två år bra blir det intressant och se hur långt vi kommer.



grattis grattis kakken!

Mina "studiedagar"

Mina studiedagar har gått åt till att vara hos mittlivsomlisanilsson.blogg.se. Jag har blivit bjuden på nybakat bröd, chokladrutor och gott huör från både henne och barnen. Skönt, mera sådana dagar, och inte sitta ensam hemma tråkiga dagar.

Idag skulle Jac först jobba, men ändrade planer. Vi skall inte göra så mycket märkvärdigt, Jac skall vara reklamkille och jag skall gå på stan. Sedan städas.

Imorgon åker Jac iväg på en tuff borta match. Jag skall träna, slappa, träffa någon och se matchen på tv!

Vardagslivet flyter på i Sandefjord med andra ord, inget mer att skriva denna gång heller. En riktig tråkblogg.





Min torsdag

Ingen av de 3 andra jag åkar med skall till skolan idag. Det betyder för mig att jag måste bli hemma. Jag skall utnyttja dagen till lite praktikförberedande, städning, spenst och tortillakväll. Imorgon skall sista uppgiften från praktiken lämnas in, min suger men ärligt sagt så kan jag inte bry mig mindre. min motivation är på botten med allting inom skolan. Nästa vecka skall jag ut i 5veckors praktik, hoppas det går fort samt att jag slipper bli sjuk. Stället verkade bra, så får tro på det tills motsatsen bevisats :) Jag vill ha: Nytt köksbord, tvbord och en byrå, samt bärbar dator. Ge mig dem nu. Ha en fin dag allihopa!

Besök.

19-23.2 kommer min familj hit, alla utan Kim! Och 6-11.4 kommer Jacs föräldrar och Emma. Emma kommer hit 2 gånger på några få veckor, kul!

Det är mycket som händer på det privata planet nu i dagarna, förhoppningsvis har alltig lugnat sig snart!
Idag blir det ingen skola för mig, skall pröva läsa ett temahäfte klar. Dessutom har jag skrivit 3 sidor fäör mycke i en uppgift, och allating är bara kladd. "Dröftar" typ inget som man borde göra. skit uppgift.

RSS 2.0