Resa i vinter.

18.1 sätter vi oss på flyget påväg till Club La Santa på Lanzarote tillsammans med Jacs lag och en del flickvänner. De skall ha träningsläger där nere,så vi åker med. Skall bli skönt. Och roligt då det är sporthotell, så finns allt inom sport man kan tänka sig. Så jag skall också träna 1 pass om dagen där nere, bestämt. ;) Skall bli roligt att pröva en massa nya träningsformer, njuta, äta gott och bo på hotell. Flygresan skulle jag bara kunna skippa, och allt tänkande om vad vi behöver ha med. Hur man skall fixa med vagnen, bilstol osv.
 

Kommentarer
Postat av: Lotta

Novalie var exakt lika gammal då vi var till södern så kan försöka svara på det du funderar:)

2012-11-19 @ 15:48:34
Postat av: Malin

:) Hur gick flygresan? tror vi skall hyra vagnväska, så går det inte sönder. Hur gjorde ni med bilstol?

2012-11-19 @ 18:08:58
Postat av: Lotta

Flygresan gick jättebra! Gav mjölk från tuttflaska både vid lyft och landning för att vara på den säkra sidan att hon inte sku få ont i öronen. Sen sov hon mest, med hade nog med lite leksaker att titta på. Sjukt trångt var det! Sku ha varit skönt med ett extra säte nog... Men om man är ute i god tid kan man boka plats med en "babykorg"! Menade för barn under 6 månader. Men vi hann inte få en sån, d blir bokade jättesnabbt.
Vet inte vad en vagnväska är...men flygbolaget packar alltså in vagnen i en vanlig sopsäck! O den ska man liksom spara o använda på nytt på hemresan!! Säger ju sig själv att den inte håller...:( min kompis har sytt ett eget fodral, så tänker låna det den här gången. Bilstol hade vi inte med, men den skulle ha behövts då vi hamna åka så mycket taxi! Men tror inte vi tar med den här gången heller för dom lär hyra ut bilstol då man hyr bil. O via hotellet kan man också hyra. Så det lönar sig att kolla, för man har nog riktigt tillräckligt att släpa;) Men vill ni absolut ha med egen så har jag förstått att det varierar mellan flygbolag om man kan ha den med till sin plats.

Maten tyckte jag det var jobbigast med, allt man hamna släpa med hemifrån (ammade inte då längre) o sen hur man i praktiken fick det uppvärmt då man bar på stan/ på stranden osv...=s
.

2012-11-19 @ 21:16:10
Postat av: malin

jag kommer säkert amma då ännu, tror jag! Men får man amma vid start och landning?! Annars får vi ge vatten på tuttflaska eller nåt...

2012-11-19 @ 22:18:13
Postat av: johanna

Jo man får amma vid start och landning. Det t.om. rekommenderas. Då sväljer barnet och har lättare att slippa att öronen går i lås :)

2012-11-20 @ 10:01:06
URL: http://joije.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0