Babyalarm check.

Då var babyalarmet köpt. Det som kvarstår är bilstol och små grejjer, vi har några alternativ. Låna bilstol, köpa en brio primo med isofix, eller köpa en maxicosi stol som barnet kan ha från nyfödd till 3 år. Svårt!
 
 
Någon som har detta? Fungerar dem fint?

Kommentarer
Postat av: Tovan

Maxicosi är ett pålitligt 'märke' som vi också funderade på(vi köpte en britax römer bilstol till slut) sku inte rekommendera att köpa en barnbilstol som barnet kan ha från nyfödd till treårs åldern. Vi har haft Britax römer stolar åt alla till ca. 1 års åldern och sen köpt nya stolar upp till 18 kg. Sätter hellre ner mer pengar på säkert säkra stolar än att köra med en. Men det är förstås bara vårt tankesätt!

Svar: den vi skulle låna är en römer baby safe, så tror den är riktigt bra, och inte ens 1 år gammal. pojken som hade den kunde bara sitta i den i 6-7 månader, så man byter ju nog ut dem ganska fort.
Malin

2012-07-27 @ 22:01:39
URL: http://tovansvarld.blogspot.com/
Postat av: hasha

Moi! Vi beställde också en brio primo med isofix..Nu skall de duga en tid framåt. =)

Svar: Jo, tycker de är fina=)
Malin

2012-07-28 @ 09:37:50
Postat av: Sofia

Jag tycker man helt bra kan låna den första bilstolen, man har den ändå relativt kort tid. De e ju super bra om man har nån som man kan låna en fin och bra stol av. Sen kan man ju satsa på att köpa den följande som man har flere år. Isofix rekommenderar jag alla gånger, sååå smidigt och så slipper man allt trixande med bälten :)

Svar: jo, det är nog smart. Enda negativa med den vi skall låna är att den är utan isofix, men de skall vi ha då vi sen köper en stol:)
Malin

2012-07-28 @ 10:55:30
URL: http://sofiia.papper.fi
Postat av: Karin

Vi har ju också en Brio Primo med isofix och hittills tycker jag att den är super. Särskilt isofixen är guldvärd, såå enkelt att bara klicka in stolen i bilen :) Så den rekommenderar jag. Eller så lånar ni den första stolen och satsar mer på följande. Det är ju ändå ganska kort tid man har den.

Svar: jo, kanske det blir lättast att låna. och köpa en ny till sommaren. fast det blir jobbigt med bälltesstol :) har hört att man kan använda brion lite kortare tid också, men skulle vi köpa skulle det nog bli en sån.
Malin

2012-07-28 @ 15:40:10
URL: http://kaaarins.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0