Proteinpizza

Idag ville jag prova nån ny maträtt, det blev proteinpizza! 1 ägg blandas med "malet kyckling" ( istället för maletkött skall det vara kyckling) och valfria kryddor. Breds ut på dtt bakplåtspapper, sedan in i ugnen cirka 20min på 200c. Därefter valfria fyllningar och ca 20min till i ugnen! Det var helt gott och väldigt mättande.


Kommentarer
Postat av: Krista

Duktiga J som ploppar ut tänderna sådär bara och pizzan ser jätte god ut! :)

2013-03-04 @ 20:38:19
Postat av: Anonym

Jo, vi får hoppas alla tänder gåf lika smidigt, plötsligt är dem bara där. Pizzan var ok, bra med lite sundare alternativ ibland!

2013-03-05 @ 06:27:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0