Söndagen

Igår då Jac tränat färdigt, åkte vi till babysam. Vi köpte de viktigaste hygienartiklar vi tror man behöver. Men usch för "näsfrida", använder man faktiskt en sådan? Vi bestämde också att det mest sansynligt blir stokke my carrier bärsäle. Efter det körde vi till Voripør, och där köpte jag ett billigt bäckenbälte, dock var det för stort men förde det till en sybutik idag. Skulle vara härligt om det hjälpte... Vi åt en glass bland många hundra turister, e nog sjukt vackert där!


Kommentarer
Postat av: mikaela

Jodå, näsfridan kommer nog att bli en kompis;) vi har fått hjälp av den otaliga gånger då skivan stört, speciellt nattsömnen... Bra köp!

2012-08-06 @ 15:05:13
Postat av: Mikaela

Inte skivan utan snuvan.. ;)

2012-08-06 @ 15:06:26
Postat av: malin

okej, den verkar bara vara riktigt äcklig. skall man lixom suga själv? uuusch. en maskin sku nog va bättre:D

2012-08-06 @ 16:05:28
Postat av: mikaela

Jo, man tycker nog att en maskin sku vara bättre, men sen igen har jag genom jobbet sett små bebisar på sjukhus bli sugna med "maskin" o då sticker man ju slangen LÅNGT in i näsan.. Den bilden fastnade i mitt huvud och efter det suger vi ordentligt här hemma.. O jag lovar, det kommer inget i munnen
. ;) filtret sköter nog sitt!dessutom finns det bra nässpray som kan användas dör nyfödda och också koksalt droppar som löser upp snuvan..det låter hemskt, men man vänjer sig :)


Svar: okej, tror det blir jac som får göra det;)
Malin

2012-08-06 @ 21:56:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0