Lördag morgon.

Jag hämtade Jac och René 01.30 i Nyköbing inatt, snällt av mig. Idag vaknade jag 10.30, kommer inte ihåg senast jag skulle ha sovit sålänge! Planen för idag är att snart gå ut på stan en stund och träna lätt på eftermiddagen.

Hur hade ni det på karisnatten? Om ni var där! Skulle gjort allt igår för att få vara hos Martina och Södde. Men förhoppningsvis kommer de på besök den här säsongen :)

Om 13 dagar är Linda och Datte här, super kul att Linda igen vill besöka oss :):)

Kommentarer
Postat av: laura

Karisnatten blev besökt igen jo. Vi var i valet och kvalet om vi skulle prova nya club 18, lr "clubben" som vi kallade den igår, eller satsa på trygga Affes. Efter att ha betalat in oss på clubben (10euro), konstaterade vi att det var only 40+ där. Vi for ti brankkis dansade lite och beslöt oss till slut att fara till Affes (5 euro in). Ett lyckat val.Affes äger nog. Trots döda fötter idag :)!

2010-07-31 @ 15:53:31
URL: http://laura.peppar.fi/blog
Postat av: Anonym

Tack Malin, jo jag försöker vara stark =) Har nog lärt mig det genom måtgångar =) Hoppas ni har det fint i Danmark, ja har VÄRLDENS himo att resa ti danmark. kanske ja måst komma o ta en titt hur ni har det där:D så kan ja ju lura me nicke,martina o södde hahah =) jo handicapet for ganska rejält, men det försvårar ju saken en hel del :P

2010-08-01 @ 13:29:15
URL: http://ias.ratata.fi

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0