Bra kväll igen en gång.

Idag på dagen kom vaktmästaren och lade upp lampor, brandvarnare och klocka. Perfekt! 16-tiden cyklade jag iväg till gymmet. På kvällen gick vi ner till bryggan, och åt underbara paradis is. Det var så gott, Valios glass blir tyvärr tvåa. Jag tog en boll med vanlij och en boll med jordgubbssorbet.




Jac valde både klockan och lampan, otroligt nog passade det riktigt fint in i lägenheten!


Imorgon blir en otroligt stressfylld dag. kl.8 skall vi köra till Brovst för att byta till en varubil. Sedan in till Ikea och köpa säng. Sedan till thsited och föra sängen, och sedan till Brovst och byta bilen. Det är 60km mellan Thisted och Brovst. Så hoppas verkligen vi hinner göra allting tills kl.14, för då startar Jacs träning.


Vi skall köpa Sultan Silsand boxmadrasser och en sultan tafjord toppmadrass. Dock var toppmadrassen otroligt dyr, men när vi en gång köper säng måste vi köpa en som är god för ryggarna. inte bara ta billigaste skitet! Dessutom skall vi köpa en Malm vit byrå att ha kläder i. Sedan är det SLUT på köpandet till lägenheten. Men vi har fått jävligt mycket för de pengarna vi (mestadels jag) har lagt ut :) Och nu har vi saker, så nästa gång vi flyttar har vi stort flyttlass med oss. Stackars den eventuellt nya klubb som skall flytta det till oss.


Godnatt på er alla!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0