kör hårt, livet e kort!

Idag när jag var till citymarket med mamma o min faster marianne satt jag som sagt i rullstol. Först var mamma o buffade på mig, sedan ville jga se på dvdn osv. Så jag bestämde mig för att prova fara iväg själv, det gick rikigt bra o jag tyckte att jag var snabb. Många blickar fick jag dock på mig, men jag skrattade tillbaka. Då jag susade förbi med rullstolen tänkte jag på en gammal legend från prästgården. Arga gubben heter han. Han fick sitt namn efter att han jagade jag,sam o co, för att vi hade skjutit raketer på hans fönster. I 2h höll han på, sjuking. Arg som fan var han. Nån vinter senare kom han förbi vårt hus med sparkkälke och vi blev livrädda, men för första gången var han glad o ropade: "kört hårt, livet e kort". Det uttrycket fick mig att skratta när jag försökte nå upp till hyllorna idag då jag satt i rullstolen. Såg ju int ens hälften av alla rea filmer:D

Efter lojo besöket kom jag hem o lagrade kroppen på en massa mat, satans as jag. just nu känner jag mig som en 2 tons valross. Sedan sov jag 3h. Då ringde Lotta o skulle söka mig för att vi skulle till Serendi. Jag började hoppa nerför trapporna i allt för hård fart.. Slutade med att jag ramlade nerför 5 trappsteg o landade på min fot. Har ännu skit ont + att min axel e åt reven. Nåja, efter gråt o skrikas fick jag massor me värkmediciner sedan begav jag mig iväg till serendi o träffade nåra flickor. Efter det besöket for vi vidare till Sandras, tammifan sån bil dom har, känd mig som en kung när jag åkade till dem. Där blev det lite till skvallras sedan kom jag hem o åt chipsrester... hmm. Nu sitter jag här. Med andra ord har jag haft en bra dag! Enda som saknas i mitt liv är att jag skall få börja röra på mig, kommer inte att sluta bra d här. Nå sen fr ja träna 3månader innan strandsäsonen drar igång, men någon skönhet är jag nog inte då ännu. Men jag vill it vara som en sticka heller, int snyggt!:)

Jac har det bra i Sarajevo sa han, men jag undrar nog. Är orolig. Igen en mamma-varning. Fick just en av emma då jag frågade mamma om det är lämpligt att kim åker med sam sjöman (som har haft körkort i 2 dagar) enda till hangö?! Det börjar ju bli halt.

Imoron har jag "fullt upp". skall ju på mockis 50årsfest kl.18. kommer att bli rikit kiva tror ja, synkkä bara att man int kan dricka eftersom det är rock ´n roll;)

Nu skall jag drömma bort mig till min sambos armar. Dock med kläder på å hans häner runt min hals så at han int känner på mig för mycket. Men jag vet att han älskar mig o bla bla, men denhär känslan kan jag int släppa:(

h. malin med gipsad fot o bedövad axel, men som sagt man ska köra hårt för livet e kort!! Tänk på d nästa gån ni gör något.



image48 Skulle gärna stå o gnida i 2 promills fylla imoron...

Kommentarer
Postat av: Anonym

Prata just me R, dom har ju superlyxigt hotell me simbassäng o bowlinghall.. Dom had vänta 7000 åskådare ida, liiite annat än Karis :) Ha kul på festen ikväll! Hoppa försiktigt!

2008-01-12 @ 09:59:55
URL: http://www.allexaa.blogg.se
Postat av: elin

roligt med en optimistisk malin, du inspirerar:) imorn hörs vi, kommer gärna ti ditt å talar skiiiit!! Ha de sköj ikväll..

2008-01-12 @ 12:44:08
URL: http://elinsss.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0